5th Ward Boyz биография
20.06.2011 23:01    PDF Печать
Рейтинг пользователей: / 2
ХудшийЛучший 
ABOUT RAPpers and PEOPLE
5th Ward Boyz

В 1991-м, на юге Штатов в Хьюстоне, на лейбле Underground Records, с подачи продюсера Dewey Forker's, появляется талантливый рэп-коллектив 5th Ward Boyz.

 Первоначально в состав входят два рэпера - Andre "007" Barnes и Eric "E-Rock" Taylor. Без каких либо заморочек, они называют группу по названию района своего обитания - 5th Ward Boyz.
 Вскоре, благодаря усилиям другого продюсера James-а Smith-а, парни переезжают на его лейбл Rap-A-Lot, где выпускают свой дебютный альбом "Ghetto Dope" (не без участия Underground Records конечно).

В следующем 1992 году к группе присоединяется третий участник - рэпер, Richard "Lo-Life" Nash, и в том же году выходит их следующий альбом "Gangsta Funk".

 5th Ward Boyz поднимают южный гэнгста рэп на новый уровень, продолжая старые добрые традиции своих старших братьев по лейблу Rap-A-Lot, группы Geto Boys.

В последующие несколько лет, рэпперы 5th Ward Boyz, выпустили несколько отличных альбомов и внесли огромный вклад в развитие хип-хопа.

Дискография:

1991-Ghetto Dope
1992-Gangsta Funk
1995-Rated G (addition of member Richard "Lo-Life" Nash )
1997-Usual Suspects
1999-The Album: PWA Keep It Poppin'
2000-Recognize the Mob
2002-Word is Bond
2004-Greatest Hits

Обновлено ( 28.01.2016 15:55 )
 

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.