Akinyele биография
21.06.2011 01:50    PDF Печать
Рейтинг пользователей: / 3
ХудшийЛучший 
ABOUT RAPpers and PEOPLE
Akinyele

Gangsta-funk рэпер Akinyele (настоящее имя Akinyele Adams, 1970 года рождения), с Восточного побережья, пошел по стопам скандальной рэп группы 2 Live Crew в пропаганде сексуальных похождений и непристойности.

 Его дебютный альбом "Vagina Diner", выпущенный в 1993 году и продюсированный крутым эм-си Large Professor, стал настоящей бомбой для общества.

В 1996 году он выпустил "музыкальное пособие по оральному сексу" - "Put It In Your Mouth" на Zoo Records.
 Партнершей в этом деле стала Кристалл Джонсон, с успехом справившаяся со своим заданием. Судя по резонансу, публике было необходимо именно это, поскольку "руководство" пришлось по вкусу представителям обеих полов.

 Akinyele, разнузданный рэппер, всегда ходит по краешку в своей лирике. У него очень яростные стихи. Прекрасный образец пошлячества.

Дискография:

1993 / Vagina Diner
1996 / Put It In Your Mouth
1999 / Aktapuss: The Soundtrack
2001 / Anakonda
2001 / The Black Benny Ill
2004 / Live at the Barbecue

Обновлено ( 28.01.2016 15:51 )
 

Your are currently browsing this site with Internet Explorer 6 (IE6).

Your current web browser must be updated to version 7 of Internet Explorer (IE7) to take advantage of all of template's capabilities.

Why should I upgrade to Internet Explorer 7? Microsoft has redesigned Internet Explorer from the ground up, with better security, new capabilities, and a whole new interface. Many changes resulted from the feedback of millions of users who tested prerelease versions of the new browser. The most compelling reason to upgrade is the improved security. The Internet of today is not the Internet of five years ago. There are dangers that simply didn't exist back in 2001, when Internet Explorer 6 was released to the world. Internet Explorer 7 makes surfing the web fundamentally safer by offering greater protection against viruses, spyware, and other online risks.

Get free downloads for Internet Explorer 7, including recommended updates as they become available. To download Internet Explorer 7 in the language of your choice, please visit the Internet Explorer 7 worldwide page.